inloggen studentvolgsysteem

Nood aan bijspijkeren

Foutloos een tekst schrijven, een samenvatting of een verslag maken, een paper of een rapport schrijven, het lijken evidente basiscompetenties. Voor heel wat studenten is dat niet zo.
Herken je de situatie?

Er is onvoldoende tijd in het curriculum om op een systematische manier eenieders taaldeficiënties te verhelpen. Dan is het handig als er digitale oplossingen bestaan om studenten snel bij te spijkeren. Ontdek hier de oplossing van Plantyn.

Hogeschooltaal Vlaanderen is een onlineprogramma voor zelfstudie en toetsing van de Nederlandse taal. Met Hogeschooltaal Vlaanderen kunnen jouw studenten met behulp van een digitale taalcoach de achterstand op het gebied van spelling en grammatica wegwerken.

Het pakket bestaat uit:
•    -spelling van de werkwoorden
•    -spelling algemeen
•    -zinsstructuur
•    -algemeen taalgebruik

" ... Ontzorgen en tijdbesparen, zodat de echte probleemgevallen meer aandacht kunnen krijgen ... "